лизинг с 0% лихва

Влагоуловител Мастер DH 720p до 20 литра на ден

Влагоуловител Master DH 720p е подходящ за отнемане на влагата в бани, гардероби, галерии, вили, бунгала, сушилни помещения […]

820 лв. с безплатна доставка
Купи на изплащане

24 вноски по 40.74 лв.
или 0% лихва 10 вноски по 82.00 лв.
Лизинг с DSK 0%
10 х 82.00 лв.
Лизинг с DSK
24 х 42.37 лв.
Лизинг с TBI
24 х 40.91 лв.
Лизинг с UniCredit
24 х 40.74 лв.
Лизинг с Postbank
24 x 42.37 лв.

След натискане на бутона за всяка банка, може да промените месеците и вноската, която предпочитате.
 
Бърза поръчка на 0892286666 и на Viber / WhatsApp или попълни телефон и ние ще се свържем с теб.
С натискането на бутона декларираш, че си съгласен с нашите общи условия.


Задайте въпрос за продукта

Влагоуловител Master DH 720p е подходящ за отнемане на влагата в бани, гардероби, галерии, вили, бунгала, сушилни помещения с площ около 30кв.м.

Скорост на извличане от 20 литра на ден: Този домашен изсушител е изключително лесно решение за инсталиране, експлоатация и управление на изсушаване в сложни помещения.

Резервоар за вода с обем 5 литра: Тези устройства разполагат с вътрешен резервоар за събиране на вода, който подпомага процеса на изсушаване. Излишната влага се събира в резервоара а обезвлажнения въздух се изпуска с леко повишена температура.

Работната им температура е от 5 до 32 ℃, а влажността – от 35 до 95%. Моделът има дебит на въздуха 150 м3/ час. Консумацията на влагоуловителя е 390W.

Атрактивен дизайн: Master DH 720 се интегрира безпроблемно в интериора на дома и офиса, без да изглежда грозен или натрапчив.

Пластмасов корпус: Компактният бял пластмасов корпус е достатъчно здрав, за да издържи на натоварена среда, а освен това е дискретен и не изглежда неуместен.

Лесно транспортиране: С тегло само 11 kg можете лесно да вдигнете изсушителя за вградената дръжка, за да го пренесете от стая в стая, нагоре към тавански помещения и тавани или надолу към мазета и изби.

Тиха работа: При едва 48 dB(A) устройството работи много тихо.

LED електронно управление: Невероятно лесен и удобен за работа изсушител. Електронният контролен панел има прости функции и ясен дисплей.

Вграден хидростат: Това устройство се използва за регулиране на относителната влажност в затворено пространство. Влагоуловителят се включва и изключва автоматично, когато е необходимо, за да поддържа зададеното ниво на влажност, което увеличава удобството и пести енергия.

Автоматичен превключвател за пълно зареждане: Микропревключвател гарантира, че изсушителят се изключва, когато резервоарът за вода достигне капацитета си.

UV лампа: Този качествен изсушител разполага с активен филтър за премахване на миризми и UV лампа, която унищожава микробите и бактериите, за да осигури циркулация на по-чист въздух във всяка стая.

Връзка за маркуч: Ако искате изсушителят да работи по-дълго време, без да се налага да изпразвате резервоара, можете да го настроите на непрекъснат режим, така че да работи независимо от показанията на влажността, и да прикрепите маркуч към връзката за маркуч, така че кондензът да се стича към дренажен отвор.

Спецификации:

 • За помещения: 50 кв.м. / 70 куб.м
 • Консумация: 370 W
 • Обем на резервоар: 5 l
 • Тегло: 12 кг.
 • Агент: R290
 • Размери нето ( Д х Ш х В ): 340 x 210 x 570 mm
 • Размери бруто ( Д х Ш х В ): 385 x 260 x 610 mm
 • Температурен диапазон: +5 до +32 °C
 • Обезвлажняване на ден: 20 l
 • Приток на въздух: 150 куб.м./ч
 • Ниво на шум: 48 dB
 • Компресор: Ротационен
 • Гаранция: 1 година

 

Лесно управление. Пълен контрол с натискането на един бутон
Master DH 720 е изключително лесен и удобен за работа изсушител. Електронният контролен панел има прости функции и ясен дисплей, за да е лесен за разбиране от всеки. Има вграден овлажнител и светодиоди за околна светлина, които показват текущия работен режим, в който работи устройството. Различните светодиоди показват дали изсушителят е в непрекъснат режим на работа или в режим, подходящ за влажността в помещението. Други LED индикатори сигнализират за режим на таймер, режим на сушене, режим на висока или ниска вентилация, захранване и пълен резервоар за вода. Дисплеят може да отчита точно влажността или температурата в помещението. Влагоуловителят има автоматично изключване, когато резервоарът за вода достигне капацитета си, така че можете спокойно да оставите устройството да работи без надзор, въпреки че то няма да отстранява повече влага, докато резервоарът за вода не бъде изпразнен и сменен. Понякога се налага непрекъснато източване, ако изсушителят работи при особено високи нива на влажност или за удобство. За да осигурите непрекъснато източване, можете да отстраните резервоара за вода и да прикрепите към отвора за източване допълнителна тръба за вода с вътрешен диаметър 11 mm. Оставете водната тръба да се оттича свободно в голям съд или мивка, за да не прелее, когато е без надзор. При много ниски температури трябва да се вземат предпазни мерки, за да се предотврати замръзване на водната тръба

Изсушителят Master DH 720 можеда премахне до 20 литра излишна вода от стая за 24 часа. Това ниво на изсушаване е повече от подходящо за поддържане на комфортни условия у дома и на работното място. Тези универсални устройства осигуряват подходящи условия за предотвратяване на повреди от влага на компютри, механично оборудване, хартиени документи, произведения на изкуството и др. Тези изсушители използват естествения процес на кондензация, за да извличат влагата от мокри и влажни помещения. Устройството засмуква влажен въздух през вентилационен отвор и го прекарва през охлаждащи елементи. Когато въздухът влиза в контакт със студената повърхност, влагата кондензира и се оттича в 5-литровия резервоар за събиране. След това сухият въздух преминава през нагрята серпентина и се изхвърля обратно в помещението с помощта на вентилатор. Топлият въздух циркулира в помещението и продължава цикъла, докато изсушителят се напълни или се изключи.

Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 150 лв. и под 20 кг. получаваш безплатна доставка до 24 часа със Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

Най-продавани продукти

Фритюрник с горещ въздух Cosori Premium Air Fryer CP158-AF, XXL 5.5L, Черен
339.60 лв. 329.90 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 16.39 лв.
лизинг с 0% лихва
Пречиствател за въздух Levoit Core 300S, 41㎡
360 лв. 339.90 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 16.89 лв.
лизинг с 0% лихва
Изсушител на въздух Gree AOVIA GDN20BE-K5EBA1A
395 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 19.62 лв.
лизинг с 0% лихва
 

masterphilipsrohnsonrohnsonlevoittwe

към начало