Влагорегулатор три в едно 2100LCD

Попитай за цена и наличност

Когато говорим за здравословен начин на живот, то трябва да започнем от въздуха. Защото без него не можем, а от неговите качества зависи доколко сме жизнени и ефективни.

Влагорегулаторът 2100LCD три в едно е един уникален по своето действие електроуред. Функционално той обединява в себе си обезвлажнител, овлажнител и комбинация от йонизатор плюс специален нанофилтър за пречистване на въздуха. Ключът в едно такова съчетание е, че се постига възможно най-полезният и здравословен микроклимат в закрити помещения. Уредът създава и поддържа влажност в границите на най-комфортното ниво за човека от 50% – 60%, успешно отстранява неприятните миризми, както и задържа и унищожава болестотворните бактерии. В рамките само на 20 до 60 минути над 99,99% от най-опасните бактерии като коли-бактерия О-157 ще бъдат обезвредени.

Уредът е отлично решение за домашна употреба, фитнес-салони, SPA-центрове, помещения за масаж или релакс, медицински кабинети, изобщо за места, където полезното ниво на влажност, чистота на въздуха и неговото качеството са от голямо значение. Влагорегулаторът напълно преустановява появата и развитието на мухъл и плесени, увлича и задържа различни вредни газове.

Какво е характерно за работата на уреда?
Когато влажността в помещението започне да надвишава едно предварително зададено ниво, влагорегулаторът работи като обезвлажнител. Когато тя се понижи под това ниво, той автоматично преминава в режим на отдаване на влага. При достигане на фиксираното ниво, пак автоматично се включва йонизаторът, а през цялото време въздухът, който постъпва в уреда, преминава през специалния нанофилтър като по този начин се постига и ефекта на дезинфекция и пречистване на въздуха. В допълнение, може да се комбинират режимите – обезвлажняване + йонизация и овлажняване + йонизация. Също така има вграден таймер за програмиране продължителността на работа.
Благодарение на прецизната електроника и вградените датчици за влажност и температура, употребата е изключително лесна. Удобният контролен панел е снабден с LCD екран, на който се отчитат относителната влажност и температура във всеки един момент и се изобразява допълнителна полезна информация.

Освен автоматична (комбинирана) работа е възможен също и ръчен избор на функция – обезвлажняване, отдаване на влага или йонизация:
· като обезвлажнител, уредът улавя излишната влага от въздуха и я превръща във вода. Тази вода се събира в резервоар, който се излива при напълване. Съществува и опцията водата да се оттича директно през отвор в корпуса, за да не е необходимо обслужване на уреда и той да работи без никакво наблюдение.
· когато работи като овлажнител, уредът генерира водна пара, която изпуска в помещението. По този начин се постига комфортна влажност и се предпазва въздуха от прекомерно изсушаване.
· йонизацията се осъществява от карбонов генератор на йони с достатъчна концентрация, за да унищожава пълноценно широк спектър от патогени и алергени.
· специалният нанофилтър е разработен по оригинална японска технология. Той задържа и най-фините механични замърсители на въздуха, но това, което е по-важно е, че улавя и убива болестотворните бактерии в окръжаващия въздух, тъй като е трайно третиран с бактерицидни и дезинфекционни препарати.

Спецификации:

 • Обезвлажняване: до 12 л/24 ч;
 • Отдаване на влага: 0,42 л/ч;
 • Работна температура: от 5 до 35 °C;
 • Въздушен дебит: 120 м³/ч;
 • Консумирана мощност:
  -265 W Обезвлажняване;
  -30 W Йонизация (пречистване);
  -400 W Отдаване на влага;
 • Ниво на шум; 49 dB;
 • Горен резервоар: 3,2 литра;
 • Долен резервоар: 3,8 литра;
 • Нето тегло: 14,8 кг;
 • Размери: 54,5 × 43,0 × 23,0 см.

Характеристики:

 • Поддържа постоянна влажност 30 до 80% RH през 5%;
 • Сменяем висококачествен японски нано-филтър, унищожаващ болестотворни бактерии и патогени;
 • Постоянен механичен филтър за задържане на прах и други замърсители;
 • Автоматична работа или ръчен избор на режим;
 • При автоматичен режим на работа отнема или отдава влага според зададеното ниво на влажност;
 • При постигане на необходимата влажност се включва режим на пречистване на въздуха;
 • Показва текущи температура и влажност;
 • Фибро-карбоновият йонизатор генерира 2,1 милиона йона на см³;
 • Възможност за директно оттичане на водата.

Тези устройства познати като влагоуловители, обезвлажнители, влагоабсорбатори, изсушители, осушители са идеално решение за помещения, в които има проблем с наличие на влага, мухъл, плесен и т.н. Ако жилището Ви има подобни проблеми е препоръчително да предприемете покупка на влагоабсорбатор. Това са висококачествени уреди, които са сравнително икономични и безшумни, осигурявайки Ви необходимия комфорт.

Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 150 лв. и под 20 кг. получаваш безплатна доставка до 24 часа със Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

Най-продавани продукти

Пречиствател за въздух Levoit Core 200S, 35㎡
264 лв. 258.90 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 12.86 лв.
лизинг с 0% лихва
Фритюрник с горещ въздух Cosori Pro LE Air Fryer CAF-L501, XL 4.7L, Черен
328.80 лв. 319.20 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 15.86 лв.
лизинг с 0% лихва
Пречиствател за въздух Levoit Core 300S, 41㎡
360 лв. 339.90 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 16.89 лв.
лизинг с 0% лихва
Фритюрник с горещ въздух Cosori Premium Air Fryer CP158-AF, XXL 5.5L, Черен
339.60 лв. 329.90 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 16.39 лв.
лизинг с 0% лихва
 

masterphilipsrohnsonrohnsonlevoittwe

към начало